Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Disclaimer

De inhoud, trends en beoordelingen op deze site zijn uitsluitend naar eigen goeddunken van beste10virusscanners.nl. De informatie is uitsluitend bedoeld voor onderzoek en informatieve doeleinden. We doen ons best om alle informatie up-to-date en nauwkeurig te houden, maar kunnen dit niet garanderen vanwege de voortdurend veranderende antivirusontwikkelingen. Om deze informatiedienst gratis te houden, ontvangen wij een financiële compensatie van een aantal van de bedrijven op onze website.

Deze website is een kopersgids en kan niet worden gezien als advies. beste10virusscanners.nl ontvangt een financiële compensatie van een aantal van de genoemde bedrijven om hun producten te presenteren. U moet zich ervan bewust zijn dat de omvang van de financiële compensatie de plaats en volgorde beïnvloed waarop de bedrijven worden gepresenteerd. Er kan incorrecte of onjuiste informatie weergegeven worden op deze pagina doordat deze zo dynamisch is. De webmasters doen echter hun best om gegevens te controleren en nauwkeurigheid te behouden. Er wordt echter geen garantie uitgedrukt of aan gebruikers afgegeven.

Vertrouwelijkheid en beveiliging

U, de gebruiker van deze website, erkent en gaat ermee akkoord dat beste10virusscanners.nl en zijn partners of gelieerde ondernemingen niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade die kan optreden als gevolg van uw vertrouwelijke informatie die via internet naar of van deze website wordt verzonden en dat alle communicatie op eigen risico wordt geacht.

Contact met ons

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen op:  contact@beste10virusscanners.nl