Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Beste 10 Gratis Antivirus voor Windows van 2024

Windows is statistisch gezien het meest populaire pc-besturingssysteem dat beschikbaar is, dus het is geen wonder dat het hier en daar een vreemd virus kan oppikken. Virussen zoals adware, spyware en malware zijn allemaal veelvoorkomende daders. Er zijn echter vanwege de populariteit van het Windows-besturingssysteem veel producten beschikbaar om u te helpen uzelf te beschermen tegen deze ongewenste virussen. We hebben onderzoek gedaan naar de beste gratis Windows antivirus aanbieders die er zijn en vermelden deze in volgorde van het beste product, de beste prijs en de beste ondersteuning.

Resultaten filteren

Niets komt overeen met uw filters dus waarom zou u niet onze #1 aanbeveling hieronder bekijken?Tips en informatie voor het kopen van een antivirus

Met een schijnbaar eindeloos aantal oplossingen voor pc-beveiliging om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn zeker te weten dat u het juiste product krijgt. Hier zijn wat tips en waardevolle informatie om te helpen een beslissing te nemen.

Belangrijke dingen om op te letten bij Windows-antivirussoftware

Belangrijke dingen om op te letten bij Windows-antivirussoftware

Met zoveel antivirusproducten voor Windows is het kiezen van de juiste oplossing voor u een lastige taak. Antivirussoftware is absoluut essentieel voor iedereen die een apparaat gebruikt dat is verbonden met het internet. Malware en hackers zijn door de jaren heen drastisch beter geworden en kunnen nu elk gewenst apparaat aanvallen met schadelijke malware. Zorg ervoor dat u beschermd bent en dat u weet waar u op moet letten bij antivirussoftware.

Constante bescherming

Virussen komen in vele vormen en kunnen op elk moment aanvallen. Het is daarom belangrijk dat elke antiv…

Lees verder
Key things to look for in windows antivirus software?

Key things to look for in windows antivirus software?

With so many windows antivirus products out there choosing the right one for you can prove to be a very tricky task. Antivirus software is absolutely essential for everyone that uses a device connected to the internet. Malware and hackers have improved drastically throughout the years and can now attack any device they wish with harmful malware. Make sure you are protected and make sure you know what to look for in antivirus software.

Constant protection

Viruses come in many forms and can attack at any time. It is, therefore, important that whatever anti…

Lees verder