Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

De 10 Beste Antivirus voor Mac van 2024

Er bestaat een algemene misvatting dat Mac-computers zo veilig zijn dat ze geen antivirus programma's nodig hebben, maar dat klopt niet! Hoewel Macs veiliger worden geacht vanwege hun sandbox-besturingssysteem, zijn ze niet onfeilbaar en hebben ze net dat extra beveiligingsniveau nodig dat een Mac-antivirus biedt. Hier bij Beste10Antivirus hebben we de beste Mac antivirus software beoordeeld om het u gemakkelijker te maken uw perfecte partner te kiezen. Wacht niet langer, neem geen risico en neem een kijkje in onze uitgebreide antiviruslijst en beveilig uzelf vandaag nog!

Resultaten filteren

Niets komt overeen met uw filters dus waarom zou u niet onze #1 aanbeveling hieronder bekijken?Tips en informatie voor het kopen van een antivirus

Met een schijnbaar eindeloos aantal oplossingen voor pc-beveiliging om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn zeker te weten dat u het juiste product krijgt. Hier zijn wat tips en waardevolle informatie om te helpen een beslissing te nemen.

Hoe weet u of uw Mac een virus heeft?

Hoe weet u of uw Mac een virus heeft?

Mac-virussen zijn vrij zeldzaam in vergelijking met Windows en daarom denkt u misschien dat u immuun bent. Dat is niet het geval. Er zijn enkele manieren waarop u kunt zien of uw Mac is blootgesteld aan een virus.

Onverwachte pop-ups en advertenties - Adware wordt steeds populairder op Macs, dus als u advertenties ziet op plaatsen waar ze niet eerder verschenen, dan is de kans groot dat u bent geïnfecteerd door adware. Vooral als er pop-ups verschijnen zonder uw internetbrowser te openen.

Dus een goede Mac-antivirus is vereist.

Uw Mac werkt langzaam - mees…

Lees verder
Krijgen Macs virussen? Do i need a Mac Cleaner?

Krijgen Macs virussen? Do i need a Mac Cleaner?

Kan een Mac een virus krijgen en heb ik een antivirus voor Mac nodig? Het korte antwoord is Ja. Apple-computers zijn over het algemeen minder gevoelig voor virusinfecties vergeleken met een Windows-computer. Dit komt vooral doordat de Windows-markt een stuk groter is, virusontwikkelaars zoveel mogelijk slachtoffers willen maken en door meer mensen te besmetten, is de kans op verspreiding van het virus veel groter. Tijd besteden aan het ontwikkelen van een virus voor een klein percentage van de markt zou bijna tijdverspilling voor hen zijn.

Een Mac-cleaner is erg belangrijk en onze…

Lees verder