Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

De beste adwarecleaner

Adware' is een term die wordt gebruikt om een bepaald type malware te beschrijven die voornamelijk is gebouwd om op de geïnfecteerde computer advertenties weer te geven. De advertenties bestaan meestal uit banners of pop-ups. Hoewel adware extreem wijdverspreid is, zijn niet veel mensen hiervan op de hoogte, omdat het vaak moeilijk door de gemiddelde internetgebruiker vastgesteld wordt. De geïnjecteerde advertenties worden op een zeer beknopte en natuurlijke manier in uw browser (en soms andere software op uw computer) verwerkt, zodat het lijkt alsof er helemaal niets aan de hand is. Daarom is een goede adwarecleaner zo belangrijk.

U hebt een adwarecleaner nodig op een Mac- en een Windows-computer. Voor Mac raden we Clean My Mac of MacKeeper aan.

Wat is het nut van adware? Is het alleen maar om mensen te ergeren? U zult er misschien versteld van staan dat de echte reden achter het creëren en viraal verspreiden van adware is om enorme bedragen te verdienen. Organisaties (legaal en illegaal) betalen om te verschijnen in de gestolen advertentieruimten, met een geregistreerde opbrengst van $ 200 miljoen dollar in de eerste helft van de jaren 00. Hun doel is om hun software zo veel mogelijk te verspreiden, waardoor advertenties miljarden keren worden bekeken en zij miljoenen dollars verdienen. Het kan worden beschouwd als een illegale activiteit, waar u het slachtoffer van zou kunnen worden zonder er zelfs maar vanaf te weten.

Hier bij Top10BestAntivirus raden we u van harte aan om een adwarecleaner te gebruiken als deze ouder dan een maand is. Het is meer wijdverspreid dan u denkt!

Dus u wilt een adwarecontrole uitvoeren en opschonen. Welke software moet u dan gebruiken? Gelukkig hebben wij dat al voor u uitgezocht. Onze belangrijkste aanbeveling is Scanguard, waarmee u gratis een systeemscan kunt uitvoeren. Dit zal u enige gemoedsrust bezorgen. Als de scan iets verdachts op uw computer aantreft, kunt u direct het verwijderingsproces opstarten en zelfs realtime beveiliging activeren. Door een deep system-reiniging en real-time scan te gebruiken, is uw pc/Mac nu volledig beveiligd en klaar voor gebruik. Elke adware die in de toekomst per ongeluk op uw apparaat komt, wordt bij de bron geblokkeerd zonder dat u ook maar op een toets hoeft te drukken.