Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Hoe gebruikt u adwareverwijdersoftware

Als u terwijl u dit leest geen adwareverwijdersoftware gebruikt, dan loopt u risico's! Maakt u zich geen zorgen, deze website is veilig. Toch zijn er ontelbare andere sites die uw computer in gevaar kunnen brengen.

Nu we hebben vastgesteld dat het belangrijk is om een adwareverwijderaar te gebruiken, wilt u vast weten hoe deze gebruikt moet worden. Moderne adwareverwijderaars hebben veel functies en instellingen, maar er zijn in feite twee scenario's waarin u de software zult gebruiken. Ten eerste als u wilt voorkomen dat u een virus krijgt en ten tweede als u een virus wilt vinden en verwijderen.

Laten we ons concentreren op het eerste scenario: u neemt de slimme route en beschermt uzelf tegen virussen en malware voordat u geïnfecteerd raakt. Het eerste wat u moet doen, is de adwareverwijderaar kiezen die het beste bij u past en u vindt op deze site veel bronnen om u te helpen die keuze te maken. Daarna is het belangrijk om de instellingen van de software te configureren om ervoor te zorgen dat u 24 uur per dag beschermd bent. Hoewel bepaalde adwareverwijderaars u gedurende de hele tijd dat uw systeem draait, beschermd houden, moet u bij anderen deze in- en uitschakelen en dit dubbel controleren om continu beschermd te blijven.

Het mooie van adwareverwijderaars is dat de meeste worden 'ingesteld en vergeten'. Als u de bovenstaande stappen hebt voltooid, zou u in theorie de software op de achtergrond moeten kunnen laten werken, zodat u dag en nacht beschermd bent.

Er is nog geen reden voor paniek als u de pech hebt om al een virus in de vorm van adware op uw computer te hebben. Als u dezelfde stappen als hierboven volgt, moet u de schadelijke bestanden op uw computer kunnen vinden en verwijderen. Zoek naar een scanfunctie wanneer u uw adwareverwijderaar opent en voer een scan uit van uw hele systeem om alle vervelende bestanden te verwijderen. Zodra u de bestanden hebt gevonden, kunt u met de meeste softwareprogramma's adwarebestanden in quarantaine plaatsen en verwijderen, waardoor uw systeem veel veiliger en schoner is!