Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Is gratis internetbeveiliging wel goed?

Internetbeveiliging is moeilijk te definiëren. Het is een beetje als een protocol waar u zich aan moet houden in plaats van een specifiek softwarepakket of tool. Software alleen geeft niet genoeg online beveiliging, u moet volledig op de hoogte zijn van 'verdacht' ogende advertenties en pagina's en in staat zijn te letten op signalen die u verder beschermen.

Het gaat niet echt om gratis of betaalde internetbeveiliging, maar om beter te worden beschermd, raden we aan een betaald antiviruspakket te kopen en te installeren. Nu is dit technisch gezien geen betaalde internetbeveiliging, want sommige stappen die u moet nemen, zijn afhankelijk van uw eigen kennis en ervaring (die gratis is), maar dit is een fundamentele stap naar een goede internetbeveiliging. Gratis antivirussoftware is gewoon niet voldoende, omdat deze meestal niet voldoende hulpmiddelen biedt met beperkte instellingen in het configuratiescherm en beperkte scans. Het is niet de moeite waard om het risico te nemen, dat kunnen we garanderen.

Een andere manier om internetbeveiliging te bestrijden, is ervoor zorgen dat u alleen veilige websites bezoekt, maar hoe weet u of een site veilig is? Let in de linkerbovenhoek van uw browser op httpss:// staat voor veilig en is een stuk veiliger dan een standaard http-website. Als u echter geen gegevens verwerkt of online betalingen verricht, zou het standaard http-protocol in orde moeten zijn. Terug naar het doen van betalingen... let dus niet alleen op https, maar ook op het hangslotsymbool in de linkerbovenhoek. Dit moet op dezelfde regel staan als https, net links ervan. Dit zorgt er ook voor dat de site beveiligd en veilig is om betalingen uit te voeren.

Om samen te vatten, zorg ervoor dat u om te beginnen een betaalde antivirus hebt, zo niet upgrade of schaf er vandaag een aan! Let ook op eenvoudige trucs die zijn geïmplementeerd in moderne browsers die laten zien dat de websites veilig zijn. Internetbeveiliging is een groot probleem, daar liegen we niet over, maar het bestrijden ervan is eenvoudiger dan u denkt!