Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Heeft mijn gloednieuwe computer antivirussoftware nodig?

Een veel voorkomende misvatting is dat antivirussoftware over het algemeen wordt gezien als een hulpmiddel voor gebruikte computers en apparaten die kans lopen al een virus te hebben. Hoewel dit een goede reden is om een antivirus te gebruiken, is de vraag of u moet investeren in antivirussoftware als u onlangs een computer hebt gekocht? Het antwoord is ja. Op elke nieuwe computer moet antivirussoftware zijn geïnstalleerd, aangezien vervelende virussen uw computer gemakkelijk kunnen infecteren zonder dat u het weet, hoe voorzichtig u ook bent met uw computer.

Virusbeschermingssoftware bedt zich in op uw computer en detecteert schadelijke software die uw computer probeert te infecteren. Uw beveiligingssoftware zal een hele reeks ongewenste software onderscheppen, waaronder adware, spyware en Trojaanse paarden.

Het hebben van antivirussoftware is van vitaal belang, of u nu een nieuwe of een oude computer hebt en op elk van uw persoonlijke apparaten moet dit worden geïnstalleerd. De kosten van een goede antivirussoftware zijn een druppel in de oceaan vergeleken met de prijs die u betaalt om uw computer te herstellen na besmetting door een van de ontelbare virussen die er tegenwoordig zijn. Met de huidige groeiende kosten van computerhardware en -software, kun u het zich niet veroorloven om niet over goede antivirussoftware te beschikken. Er zijn veel bedrijven die een breed scala aan oplossingen bieden met extra's, variërend van ouderlijk toezicht tot VPN-services. Investeer dus vandaag, ongeacht hoe nieuw of oud uw computer is en wacht niet tot het te laat is.