Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

AVG Beoordeling

Met meer dan 200 miljoen actieve gebruikers is AVG een van de grootste bedrijven in de wereld van de antivirus. In 1991 in Tsjechië opgericht, is AVG nu bijna een miljard dollar waard en met reden: hun antivirusoplossingen behoren tot de beste op de markt. AVG heeft een arsenaal van 24 verschillende producten, allemaal gespecialiseerd in een bepaald type bescherming voor een bepaald type apparaat. Eén van deze 24 producten is HideMyAss! VPN, gekoppeld aan pc-beveiliging, biedt zeer goede online beveiliging. Met elk jaar meerdere Virus Bulletin 100 onderscheidingen (een zeer geprezen award in de antiviruswereld), zijn AVG-antivirusproducten welbekend als efficiënte malwareverwijderaars en sterk in het aanbieden van functiesets, maar zijn ze ook de beste in de huidige markt?

AVG Beoordeling

AVG Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

AVG Betrouwbaarheid en veiligheid

Omdat AVG zo'n goed ingeburgerd product is, zult u niet verbaasd zijn dat hun software extreem betrouwbaar, grondig en gebruiksvriendelijk is. U kunt online duizenden getuigenissen van gebruikers lezen die uitleggen hoe eenvoudig de software te navigeren en te beheren is en eenvoudig in te stellen is. Voer regelmatig een scan uit geniet van de resultaten. Het gebruik van de extra functies zoals LinkScanner en Family Safety is eenvoudig genoeg op een zeer basaal niveau, maar als u zich wilt verdiepen in geavanceerde instellingen, kunt u wat hardcore configuraties verwachten. Deze leercurve wordt echter prachtig gecompenseerd door behulpzame chat-ondersteuning

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

AV-Test.org - 100.00%
VirusBulletin - 100.00%
AV Comparatives - 99.60%

AVG Functies

Een goed voorbeeld van de minimale extra functies die verder gaan dan alleen maar antivirus in het instapproduct van AVG is de Link Protection, die links naar websites en sociale media vooraf scant op expliciete of gevaarlijke inhoud (UPDATE: deze functie is nu beschikbaar op de gratis versie van AVG-antivirus). Om meer in detail te gaan over de bovengenoemde AVG Protection Pro-functies: anti-adspam is een zeer goed ontvangen functie in de antiviruscommunity, omdat dit inherent verbonden is met het beschermen van uw computer. Het beschermen van uw telefoon is ook een geweldige extra en is het extra geld waard (als u tenminste een Android-telefoon hebt natuurlijk!).

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

AVG Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is een gebied waarop AVG op geen enkele manier achterloopt op de concurrentie. Naast een geweldige ondersteuning via chat en telefoon, gaat AVG mee met de tijd en biedt zijn klanten en potentiële klanten ondersteuning via Facebook en Twitter. En nog een stapje verder biedt AVG ook een gebruikerscommunity die toegankelijk is via hun website. U kunt uw eigen vraag opstellen en deze indienen bij de community, of zoeken in eerdere vragen en antwoorden. Het is echt een compleet ondersteuningssysteem - op geen enkel moment hadden we het gevoel dat we in de steek werden gelaten.