Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

PC Protect Beoordeling

PC Protect biedt een geweldige all-round, snelle en effectieve manier om uw pc te beschermen. Met de vele functies en concurrerende prijzen was het uiterst moeilijk om dit opkomende bedrijf en hun producten over het hoofd te zien bij het samenstellen van favoriete antivirusaanbieders. Wat echt indruk op ons maakte bij PC Protect was de focus op het beschermen van zoveel mogelijk aspecten van uw digitale wereld, iets wat andere antivirusmerken vaak als een bijzaak beschouwen. Met PC Protect beschermt u uw apparaat tegen lokale aanvallen, internetbedreigingen, diefstal van surfgegevens, mobiele kwetsbaarheden en versleutelt u zelfs uw surfgegevens, zodat uw online activiteiten volledig privé blijven.

PC Protect Beoordeling

PC Protect Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android

PC Protect Betrouwbaarheid en veiligheid

Het installeren op pc, laptops en mobiele apparaten is een fluitje van een cent. U hebt geen enkele technische expertise nodig om de software te downloaden en in te stellen. Het antivirusprogramma heeft nagenoeg geen input nodig en wordt zelf uitgevoerd. Dit hoeft alleen als u de frequentie van de scans wilt aanpassen of als extra informatie van u nodig is die u moet invoeren. Een goed voorbeeld van wanneer de scan extra informatie nodig zou hebben, is als dubbele bestanden worden gevonden. In dat geval zal de software de gevonden duplicaten niet meteen verwijderen, maar u eerst om bevestiging vragen. Wat betreft betrouwbaarheid is de software geweldig. Technisch gezien gebruikt PC Protect toonaangevende malwarebeveiligingssoftware, waardoor betrouwbaarheid een van hun sterkste punten is.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

VirusBulletin - 99.9%

PC Protect Functies

Naast het bieden van een uitstekende anti-malwareoplossing, gaat PC Protect nog een stap verder door de integratie van meerdere functies in hun software. PC Protect biedt niet alleen marktleidende antivirussoftware, maar ook verbeterde beveiligingsfuncties zoals System Boost, Real-Time Security en Enhanced Firewall. De mogelijkheid om iOS- en Android-apparaten te beschermen bleek het meest waardevolle onderdeel van het product, bovenop de beveiliging tegen malware. Als klap op de vuurpijl kunt u als onderdeel van de app zelfs een VPN op uw telefoon gebruiken!

Wachtwoordbeheer
Wachtwoordbeheer

Eenvoudig al uw wachtwoorden op één plaats beheren en beveiligen.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Identiteitsbescherming
Identiteitsbescherming

Experian's geïntegreerde identiteitsbescherming om uw ideniteit on- en offline te beschermen.

Browserbeheerder
Browserbeheerder

Laat gebruikers gemakkelijk de geschiedenis, cache en tracking cookies wissen uit hun browsers.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

VB100
VB100

VirusBulletin VB100 Award

PC Protect Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is normaal gesproken het gebied waar laaggeprijsde oplossingen achterblijven bij de duurdere opties. Gelukkig is dit niet het geval bij PC Protect. Toegang tot livechathulp met experts van het bedrijf is bij het pakket inbegrepen. En dit komt bovenop de uitgebreide handleidingen die worden gegeven voor het installeren, verwijderen en gebruiken van het product. Hun chatondersteuning is geweldig, ik was binnen enkele seconden verbonden met een medewerker en hoewel ik niet kan garanderen dat elke medewerker zo buitengewoon behulpzaam is, was mijn ervaring fantastisch. Als u problemen hebt met de technische kant van het product of met facturering, kunt u er zeker van zijn dat de chathulp meer dan voldoende is om het probleem op te lossen