Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Total AV Beoordeling

Total AV biedt een fantastisch, eenvoudig te gebruiken product met een gratis volledige systeemcheck. Beschermt uw computer en mobiele apparaten tegen malware, adware en spyware. Dit antivirus maakte zo'n indruk op ons dat we het hebben uitgeroepen tot ons beste antivirusproduct voor 2024. Het is een uitstekend idee om Total AV te kiezen als antivirus. Het zal zelden worden verslagen op het gebied van prijs en functionaliteit.

Total AV Beoordeling

Total AV Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android

Total AV Betrouwbaarheid en veiligheid

Total AV beschermt tegen malware en dit is een van de sterkste onderdelen van het product. De optie is geïntegreerd in het programma en daarom extreem gemakkelijk te gebruiken. De installatie is niet meer dan één klik en een kort aanmeldingsformulier, dit is hetzelfde voor het starten van een scan. Het volledige systeem en de real-time scans werken stil op de achtergrond en controleren continu en consistent op potentiële bedreigingen en de algehele gezondheid van uw pc. De resultaten worden in een duidelijke en beknopte indeling weergegeven, zodat u gemakkelijk begrijpt welke problemen uw computer heeft en met de optie om de ontdekte problemen onmiddellijk te verhelpen.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Wachtwoordbeheer
Wachtwoordbeheer

Eenvoudig al uw wachtwoorden op één plaats beheren en beveiligen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

AV-Test.org - 100%
VirusBulletin - 100%
AV Comparatives - 99.9%

Total AV Functies

Zoals we al zeiden, is de soepele en snelle virusscan één van de beste die we hebben getest. Er zijn functies toegevoegd zoals bestandsbeheer, verbeterde firewall en een systeemboost. Naast de zeer goede malwarebeveiliging van uw desktop of laptop, biedt Total AV ook beveiliging van uw iOS- en Android-apparaten. U kunt geheugen vrijmaken dat wordt ingenomen door dubbele en burstfoto's. Op Android heeft u veel meer opties zoals bescherming tegen mobiele malware (wat verrassend veel vaker voorkomt dan verwacht). Een pakket met veel mogelijkheden dat echt aan alle eisen voldoet!!

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Identiteitsbescherming
Identiteitsbescherming

Experian's geïntegreerde identiteitsbescherming om uw ideniteit on- en offline te beschermen.

Browserbeheerder
Browserbeheerder

Laat gebruikers gemakkelijk de geschiedenis, cache en tracking cookies wissen uit hun browsers.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

VB100
VB100

VirusBulletin VB100 Award

Total AV Ondersteuning en klantenservice

De klantenservice van Total AV is wat het product van zeer goed tot geweldig maakt, met meerdere contactopties en bijzonder gemakkelijke toegang tot informatie. Als u niet op een antwoord op een e-mail wilt wachten, kunt u een chatsessie starten met een expert van Total AV, die elke vraag kan beantwoorden en oplossen, van technische problemen tot factureringskwesties. Een dergelijke gemakkelijke toegang tot ondersteuning is erg belangrijk in 2021. Zelfs nu producten steeds eenvoudiger en gebruiksvriendelijker worden, is de effectiviteit van direct beschikbare technologie om chat te ondersteunen onbetwistbaar. Het is de moeite waard om te kiezen voor een product dat chatondersteuning biedt, zelfs als deze optie iets meer kost per maand. Gelukkig voegt Total AV dit toe zonder extra kosten! U kunt ervoor kiezen uw ondersteuningservaring te upgraden met Priority-ondersteuning als u denkt dat u het nodig hebt. Dit betekent dat uw tickets vooraan in de wachtrij worden geplaatst.