Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

McAfee Beoordeling

Een van de topmerken in de antivirusmarkt sinds de oprichting, steeg Mcafee Antivirus (genoemd naar het bedrijf dat was opgericht door de beroemde John McAfee, die in 1994 ontslag nam bij het bedrijf) in de late jaren 90 snel tot grote hoogte als de meest vaardige antivirussoftware die beschikbaar was. Nu eigendom van Intel Security Group (aangekocht in 2010 voor $ 7,68 miljard), zijn de antivirusproducten van Mcafee nog steeds een krachtpatser op de markt, gebaseerd op bijna 30 jaar ervaring met het aanbieden van pc-beschermingsproducten. Nu met een duidelijk arsenaal aan producten heeft McAfee veel te bieden in de wereld van cyberbeveiliging, van het beschermen van uw mobiele telefoon tot het beschermen van grote serverbasissen van organisaties, maar wat kunnen ze voor u doen om uw computer te beveiligen en zijn ze het proberen waard?

McAfee Beoordeling

McAfee Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

McAfee Betrouwbaarheid en veiligheid

Zoals vermeld in het gedeelte over functies, is Mcafee -antivirussoftware over het algemeen zeer betrouwbaar en, in de meest recente test, beter dan de industriestandaard. Volgens gebruikstests geldt hetzelfde voor de bruikbaarheid van het product. Zonder valse detecties van legitieme software als malware ligt de McAfee-antivirus mijlenver voor op het industriegemiddelde (vijf uit een mogelijke 1.328.235). Dit zorgt voor een geweldige gebruikerservaring en een verfrissende afwezigheid van op onjuiste wijze markeren van onschadelijke software, wat maar al te vaak voorkomt bij antivirusproducten. De gebruikersinterface van het product is zeer eenvoudig en gemakkelijk te navigeren, in tegenstelling tot andere antivirussoftware met goede functies.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

AV-Test.org - 100.00%
AV Comparatives - 99.40%

McAfee Functies

Mcafee is gevuld met geweldige functies, van het veilig opslaan van wachtwoorden tot het permanent verwijderen van gevoelige bestanden. Het product voelt en gedraagt zich als McAfee en slaat geen functies over die de gebruiker beschermen tegen online bedreigingen, maar gaat zelfs zover dat het een functie inbouwt die voorkomt dat u malware en SPAM verspreidt. Wat betreft de basisfunctionaliteit blijven McAfee-antivirusproducten goed scoren bij vergelijkende organisaties. In een recente test van AV TEST (een gerespecteerde organisatie in de antivirusmarkt) pikte het nieuwste McAfee-product 98,1% van nieuwe malware en 99,9% van bestaande malware op.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

McAfee Ondersteuning en klantenservice

Als u ondersteuning nodig hebt, is dit relatief eenvoudig te krijgen. U kunt kiezen tussen chathulp, e-mailondersteuning en telefonische ondersteuning, allemaal 24 uur per dag beschikbaar. Tijdens een periode met veel aanvragen hoefden we slechts twee minuten te wachten om via chat-ondersteuning contact te maken met een vertegenwoordiger bij McAfee, zodat we kunnen instaan voor hun beschikbaarheid. Hun ondersteuningsmogelijkheden zijn niet alleen goed voor hulp met het product, het is ook een geweldige manier om uw taalvaardigheden bij te spijkeren, aangezien ze telefonische ondersteuning bieden in tien verschillende landen en vijf verschillende talen, evenals chathulp in meer dan 20 talen