Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Bitdefender Beoordeling

Bitdefender is de afgelopen jaren een van de meest gewaardeerde antivirusproducten geweest, en terecht. Een relatief nieuw bedrijf, vergeleken met anderen in de wereld van de antivirus, vestigde zich snel als een van de toonaangevende merken met meer dan een half miljard geïnstalleerde en actieve gebruikers tot nu toe. Er zijn 17 producten om uit te kiezen, waarvan er een aantal voor persoonlijk gebruik zijn (het type dat zal worden beoordeeld!). Met BitDefender berschermt u uw pc, Mac en Android. De antivirusproducten van Bitdefender zijn consequent uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde merken in de branche. Maar hoe doen ze het in 2018? Zijn ze nog steeds een van de beste keuzes?

Bitdefender Beoordeling

Bitdefender Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

Bitdefender Betrouwbaarheid en veiligheid

U vindt veel verschillende voorbeelden van organisaties en rapporten die Bitdefender aanbevelen voor de betrouwbaarheid en efficiëntie van hun product, verder ondersteund door hun indrukwekkende verzameling van onderscheidingen op basis van het vermogen van de software om malware op te sporen en onschadelijke software te negeren. De betrouwbaarheid van het antivirus is een goede reden om Bitdefender te overwegen. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken. De gebruikersinterface is heel eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, binnen een paar seconden bent u op de hoogte van uw huidige beschermingsniveau en welke functies aan/uit zijn gezet. U kunt ook meteen een scan starten. Het enige wat verwarring kan opleveren zijn de drie verschillende soorten scans, maar een beetje productonderzoek kan dit wegnemen.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

AV-Test.org - 99.90%
AV Comparatives - 100.00%

Bitdefender Functies

De antivirussoftware van Bitdefender zit boordevol handige functies, van Social Network Protection tot Sensitive Antifraud-hulpmiddelen. De meest interessante functie is de Rescue-modus, die heel zinvol is in een antivirus en, verrassend genoeg, zijn we dit niet in een ander product van dit soort tegengekomen. Het uitgangspunt is simpel: als uw antivirus is geïnfecteerd met een Rootkit (een type malware dat niet noodzakelijkerwijs kan worden verwijderd uit het Windows-besturingssysteem), wordt de computer automatisch opnieuw opgestart en beveiligd. Rootkits horen bij de gevaarlijkste stukjes malware en ze zijn verdomd moeilijk te overwinnen vanuit het oogpunt van antivirus. Bitdefender pakt dit op met de opname van de Rescue-modus in hun software. Een andere slimme tool is de Bank Online Without Worries-functie, die online creditcardinformatieformulieren invult om u te beschermen tegen hackers die deze informatie onderscheppen via gluren of keylogging

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Bitdefender Ondersteuning en klantenservice

Bitdefender heeft enkele geweldige ondersteuningsmogelijkheden die u kunt gebruiken als u vastzit. Ze zijn gemakkelijk toegankelijk en bieden kwaliteitsondersteuning, of u nu kiest voor e-mail, community-ondersteuning, chat of telefoon. Helaas verliep de ondersteuning van Bitdefender niet geheel zonder problemen. Toen we de chatondersteuning probeerden te gebruiken, waren er geen medewerkers beschikbaar. Daarom werd ons aangeraden in plaats daarvan te e-mailen! Als een essentieel stukje software voor u is gemarkeerd als malware, heeft u sneller antwoord nodig dan na twee dagen. We probeerden vier keer Bitdefender-chatondersteuning te bereiken gedurende een periode van 20 minuten en het lukte niet één keer! Het zou naïef zijn om te veronderstellen dat dit representatief is voor hun algehele chatondersteuning, maar het gaf ons zeker geen vertrouwen in hun vermogen om klanten te helpen.