Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

BullGuard Beoordeling

Opgericht in 2001, heeft Bullguard een lange en succesvolle geschiedenis achter de rug in de wereld van de antivirus- en antiphishingsoftware, waardoor het in zijn 15-jarige geschiedenis een mooi marktaandeel veroverde. BullGuard heeft een indrukwekkend aanbod van producten, met meer dan alleen een antivirus met bijbehorende back-upsoftware voor pc, mobiel en internetbeveiliging, hun alles-in-één suite voor internetbeveiligingssoftware. Wat prijzen en aanbevelingen betreft, heeft BullGuard het vrij goed gedaan: op de tiende plaats van de tien topinstellingen bereikt in een periode van vijf jaar tussen 2007 en 2012. Ook ervaarde BullGuard-software tijdens deze periode een hapering op verouderde Windows-machines, waarbij elk exe-programma werd geclassificeerd als geïnfecteerd, gemarkeerd als Trojaans paard en in quarantaine werd geplaatst. Zoals u zich kunt voorstellen, gaf dit geen goede indruk van het bedrijf of het product! En in 2018? Zijn ze nog steeds in de race als de beste pc-bescherming?

BullGuard Beoordeling

BullGuard Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

BullGuard Betrouwbaarheid en veiligheid

Bullguard biedt antivirusoplossingen van hoge kwaliteit, zodat u kunt verwachten dat ze betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. In een test van TopTenReviews werd ontdekt dat BullGuard 100% van de malware op de pc oppikte en met 92% ook goed scoorde in scangemak. Bij onze test bleek de gebruikersinterface zoals verwacht eenvoudig en functioneel. Daarnaast hebben ze goede recensies op TrustPilot, die de argumenten voor een goede klantenservice en gebruiksgemak ondersteunen. Ik zou BullGuard aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een krachtige antivirus, teruggebracht naar de basics, met geweldige ondersteuning en die zeer eenvoudig te installeren en te gebruiken is.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

AV-Test.org - 99.20%
AV Comparatives - 98.40%

BullGuard Functies

Zoals vermeld in het gedeelte Waarde voor geld, is de functieset relatief slecht, tenzij u op zoek bent naar een pure anti-admalwareoplossing. In dat geval doet het precies wat u nodig hebt en doet het dat goed, maar er zijn veel andere producten die uw pc op dezelfde manier beschermen, net zo goed voor dezelfde prijs en met veel meer extra functies. Een functie die de moeite waard is om te vermelden, is Veilig ouderlijk toezicht, die eenvoudig is in te stellen en te beheren, zodat u kunt controleren wat uw kinderen online kunnen zien. Bij het overtreden van een regel die u hebt ingesteld, krijgt u een melding en kunt u zelfs regels instellen die voorkomen dat uw kind uw adres of andere persoonlijke gegevens online invoert. Dit is een geweldige toevoeging aan de software.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Identiteitsbescherming
Identiteitsbescherming

Experian's geïntegreerde identiteitsbescherming om uw ideniteit on- en offline te beschermen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

BullGuard Ondersteuning en klantenservice

Wat betreft ondersteuning en klantenservice is Bullguard niet te verslaan. U kunt op elk gewenst moment online chatten met een antivirus-expert (alleen Engelse ondersteuning) en in zes verschillende talen. Wat echt indruk op ons maakte, was de snelheid van de ondersteuning. We werden op een doordeweekse middag in slechts één minuut geholpen (normaal gesproken een extreem drukke tijd voor pc-beschermende software-ondersteuningsteams). Naast hun chatfunctionaliteit, kunt u ook e-mailen als u geen tijd heeft om het probleem op dat moment op te lossen, of als het een meer gecompliceerde vraag is. Als u liever zelf naar antwoorden zoekt of geïnteresseerd bent in meer informatie over antivirusproducten, dan hebben ze uitgebreide FAQ's en producthandleidingen die u helpen bij het opzetten en beheren van BullGuard-antivirusproducten. Helaas is er geen telefonische ondersteuning