Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

eset Beoordeling

ESET (een afkorting voor Essential Security against Evolving Threats) is een pc-bedrijf voor softwarebescherming en gevestigd in Bratislava, Slowakije. Hun belangrijkste antivirusproduct, ESET NOD32 (NOD staat voor Nemocnica na Okraji Disku, oftewel ziekenhuis aan het einde van de schijf) heeft een vaste plaats in de geschiedenis van antivirusproducten omdat het een van de eerste antivirussen was die ooit bekroond werd met de Virus Bulletin 100 Test Award in 1998, een prijs die alleen wordt toegekend aan antivirusproducten met algoritmen die 100% van de malware in een test kunnen vinden en correct kunnen segmenteren. Met bijna 30 verschillende producten om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om precies te weten wat u krijgt met ESET. Heeft hun antivirus de kwaliteitsprestaties uit de begintijd van pc-bescherming voortgezet? Is het nog steeds een van de beste in de markt?

eset Beoordeling

eset Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

eset Betrouwbaarheid en veiligheid

Eén maatregel waar ESET in uitblinkt is betrouwbaarheid. NOD32 is een van de sterkste antivirusproducten op de markt dankzij de heuristische algoritmen die het gebruikt. Heuristische algoritmen (in dit geval) zijn de algoritmen die door antivirusproducten worden gebruikt om malware te herkennen waarvan ze niet eerder een voorbeeld hebben gezien. Het opsporen van een antivirusprogramma dat het bedrijf eerder heeft gezien, is eenvoudig. ESET wordt als de beste in de branche beschouwd voor het opsporen van malware die niemand eerder heeft gezien. Het product zelf is heel gemakkelijk te gebruiken dankzij de eenvoudige gebruikersinterface. U kunt heel gemakkelijk vaststellen of u volledig beschermd bent (of minstens zo beschermd bent als ESET dat mogelijk maakt), hoe u een scan kunt uitvoeren en hoe u hulp kunt krijgen.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

VirusBulletin - 100.00%
AV Comparatives - 99.80%

eset Functies

De functieset waartoe u toegang hebt met ESET NOD32, hun vlaggenschip-antivirusproduct, is niets om over naar huis te schrijven. Een van hun topfuncties is de mogelijkheid om meldingen uit te schakelen als u een film bekijkt of een game speelt! Hoewel deze functie wordt toegejuicht, spreekt het feit dat dit een van hun topfuncties is, boekdelen over de omvang van het vermogen van de software. Een leuke functie van NOD32 is de anti-adphishingfunctionaliteit tegen pogingen om gevoelige informatie zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bank- en creditcardgegevens te verwerven met valse websites. Dit moet een functie zijn van elk pc-beveiligingsproduct, omdat het zo'n wijdverbreid probleem is. Het was geweldig om te zien dat ESET dit in hun software heeft verwerkt, als compensatie voor hun anders wat beperkte mogelijkheden.

eset Ondersteuning en klantenservice

In deze sectie nemen we idealiter door hoe ESET de slechte functies goedmaakt door hun schitterende ondersteuning, maar dat is deze keer niet het geval. Als u problemen hebt met het product, naast installatie en activering, kan het heel moeilijk zijn om de naald van hulp te vinden in de hooiberg die ze hun kennisbank noemen. Om voor deze problemen hulp van mensen te krijgen, moet u voor enkel een informatie-aanvraag een eindeloos formulier invullen. Amerikaanse klanten kunnen gebruik maken van een livechat met de ESET-klantenservice , maar deze zijn alleen beschikbaar tot 19.00 uur en niet in het weekend