Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

MacKeeper Beoordeling

Zoals u de naam MacKeeper doet raden, ondersteunt het programma alleen Apple Macs, dus deze beoordeling heeft geen zin als u een Windows-pc, telefoon of tablet gebruikt. Het programma is ontworpen om Mac-apparaten op te schonen, te optimaliseren en te beschermen. De software bestaat pas sinds 2010, maar is al meer dan 38 miljoen keer gedownload.

MacKeeper Beoordeling

MacKeeper Compabiliteit

Apple Mac

MacKeeper Betrouwbaarheid en veiligheid

MacKeeper is vrij nieuw op de markt en er zijn vrijwel geen recensies over de software, dus dachten wij dat we het zelf wilden proberen. Op het eerste gezicht ziet het er echt goed uit, de interface is vlot en de scan kan bijna onmiddellijk worden gestart. Zodra de scan is voltooid, verschijnt echter gedurende 2,5 minuut een robotagent die u vertelt hoe uw apparaat kan worden schoongemaakt. Dit lijkt op spam en is vervelend. Als het u lukt om die 2,5 minuut vol te houden, komt u uiteindelijk op een pagina waar u uw pc kunt repareren, maar nee, het is niet zo eenvoudig. Vervolgens moet u zich aanmelden voor een gratis account en de functies zijn zeer beperkt, tenzij u betaalt.

Onafhankelijke malwaredetectietests

MacKeeper Functies

De functies verschillen per pakket, maar wanneer u MacKeeper voor het eerst downloadt, ziet u een enorme lijst met hulpmiddelen in de linkernavigatiebalk. De Security-functie bestaat uit internetbeveiliging en antidiefstal. Geavanceerde tools, bestaande uit een geheugencleaner, dubbele bestandenzoeker, dataversleuteling en nog veel meer tools. Er is een flinke reeks hulpmiddelen, maar doen ze eigenlijk ook wat? In onze ogen lijken ze een beetje een gimmick en wie weet of ze echt iets doen?

MacKeeper Ondersteuning en klantenservice

De ondersteuningssectie is behoorlijk goed verstopt - deze bevindt zich onopvallend in de voettekst van de site. Dit laat onmiddellijk alarmbellen afgaan, omdat ze duidelijk niet willen dat hun klanten dit gemakkelijk vinden. Als het u lukt om het te vinden, wordt u begroet met een pagina met ondersteuning op afstand waar een medewerker kan inloggen op uw pc en proberen eventuele problemen op te lossen. Verder is er geen livechat, telefoonnummer of forum. U kunt ze echter wel e-mailen.