Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Microsoft Security Essentials Beoordeling

Als u Windows Vista of hoger gebruikt, is Security Essentials waarschijnlijk via een Windows-update gratis op uw computer geïnstalleerd. Ja, gratis. We kunnen er dus niet echt een prijs-kwaliteitsverhouding aan verbinden. Wat we wel weten is dat de prestaties misschien niet geheel optimaal zijn en hoewel het pakket gratis is, zou het waarschijnlijk niet uw eerste antiviruskeuze moeten zijn.

Microsoft Security Essentials Beoordeling

Microsoft Security Essentials Compabiliteit

Windows

Microsoft Security Essentials Betrouwbaarheid en veiligheid

Security Essentials heeft het bepaald niet gemakkelijk als het gaat om online publiciteit. In de meeste gevallen wordt het programma neergesabeld vanwege de slechte prestaties en het ontbreken van functies en daarom vonden wij dat we dit moesten onderzoeken. Om eerlijk te zijn, is het slechts een heel eenvoudig programma dat real-time scannen en een quarantainesysteem biedt, maar waarom zouden de prestaties dan minder moeten zijn? Wij denken dat omdat Microsoft zo'n groot bedrijf is en niet specifiek een antivirusontwikkelaar, ze geen ervaring en kennis in huis hebben. Als u op zoek bent naar een basisproduct en het gevoel hebt dat u goed weet welke websites u moet vermijden, dan is deze gratis oplossing geschikt voor u

Onafhankelijke malwaredetectietests

Microsoft Security Essentials Functies

SE is erg eenvoudig en omvat alleen de absolute basiselementen van een antivirus. Wij constateren dat u het voor de hand liggende real-time scannen en een quarantainesysteem krijgt, maar dat het ontbreekt aan functies zoals browser- en smartphonebeveiliging. Met de toename in populariteit van browseruitbreidingen is beveiliging nog nooit zo belangrijk geweest, om nog maar te zwijgen over de bescherming van mobiele apparaten en tablets. Als u een zeer verstandige gebruiker bent, alleen Windows gebruikt, uw systeem up-to-date houdt en uw zuur verdiende geld niet wenst uit te geven aan een antivirusprogramma, dan kan Security Essentials geschikt voor u zijn."

Microsoft Security Essentials Ondersteuning en klantenservice

U gaat er waarschijnlijk vanuit dat, omdat Microsoft zo'n groot bedrijf is, het vinden van ondersteuning voor Security Essentials moeilijk zou zijn, maar ze hebben zojuist een nieuwe Virtual Agent geïntegreerd, wat in feite een virtuele livechat is. Dit zal u in de juiste richting wijzen en artikelen aanbevelen om te raadplegen. Als u geen oplossing kunt vinden, kunt u ervoor kiezen om via telefoon of chat met iemand te praten of door het de community te vragen. We slaagden er in minder dan 30 seconden in om dit stadium te bereiken. Zeer indrukwekkend!