Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Panda Beoordeling

Het aandeel van Panda in de antivirusmarkt is ongeveer 3,6%, zoals gemeten door OPSWAT in november 2015, wat betekent dat ze een relatief groot bedrijf zijn (de pc-beschermingssoftwaremarkt is ongeveer $ 100 miljard dollar waard). Ze zijn een echt serieuze anti-malwareorganisatie en werken samen met Web of Trust in de strijd tegen virussen. Panda Security heeft in hun 26-jarige geschiedenis een rijk productassortiment opgebouwd, met 17 verschillende zakelijke en persoonlijke oplossingen in hun selectie. Ze werden in Spanje in 2018 verkozen tot Bedrijf van het Jaar, maar hoe concurreren ze op wereldschaal? Zijn ze een waardige keuze voor de gemiddelde gebruiker?

Panda Beoordeling

Panda Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

Panda Betrouwbaarheid en veiligheid

De Panda-antivirussoftware wordt over het algemeen gezien als leverancier van geweldige malwarebeveiliging, maar er wordt vaak gezegd dat het effect op de computerprestaties niet onopgemerkt blijft. Omdat de antivirussoftware continu op de achtergrond draait, is een veel voorkomend probleem dat het teveel verwerkingskracht kost, wat de computer vertraagt. Helaas was dit het effect dat we met Panda tijdens onze test ondervonden. Als het gaat om gebruiksgemak was het moeilijk om Panda Antivirus te betwisten. De installatie was een fluitje van een cent en het product was vanaf het allereerste begin nuttig. De interface is zeer gebruiksvriendelijk en het is heel eenvoudig om erachter te komen of u beschermd bent of niet en hoeveel bedreigingen er zijn.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

AV-Test.org - 100.00%
AV Comparatives - 99.20%

Panda Functies

Complete Protection, oftewel Panda's vlaggenschip antivirusproduct (voor $ 53,89/jaar of $ 5,99/maand als u maandelijks betaalt) heeft een aantal geweldige functies. Onze favoriet is de mogelijkheid om veilig online te winkelen en te betalen. Dit is de functie die het product van een eenvoudig antivirusprogramma naar een completer pc-beveiligingspakket tilt, waarmee u uw online betalingen beveiligt en de computer tegen malware beschermt. Dit is een belangrijke factor waar u op moet letten bij het afwegen van verschillende antivirusproducten, omdat u zonder extra kosten veel meer aspecten van uw dagelijkse leven online kunt beveiligen, inclusief surfen en het beveiligen van uw mobiel (inbegrepen bij het Panda Complete Protection-pakket)

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Identiteitsbescherming
Identiteitsbescherming

Experian's geïntegreerde identiteitsbescherming om uw ideniteit on- en offline te beschermen.

Panda Ondersteuning en klantenservice

Het niveau en de kwaliteit van de Panda-ondersteuning is afhankelijk van uw abonnement. Als u het duurste abonnement neemt (Panda Gold Protection, $ 76,99 per jaar), hebt u toegang tot Premium Support. Standaardondersteuning is simpele telefonische ondersteuning (alleen op werkdagen beschikbaar) en per e-mail. Premium-ondersteuning is zoals verwacht veel beter: u hebt in het weekend telefonische toegang tot ondersteuning (beschikbaarheid verlengd van 07.00 uur -> middernacht), toegang tot chat-ondersteuning (24/7) en hulp op afstand. De hulp op afstand is buitengewoon indrukwekkend, waarbij de ondersteuningsmedewerker toegang heeft tot uw computer en problemen voor u kan oplossen. Panda maakt ook gebruik van sociale media om ondersteuning te bieden, wat een geweldige toevoeging is aan de line-up.