Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

SpyBot Beoordeling

Spybot - Search & Destroy is een programma voor het verwijderen van spyware en adware, dat werd ontworpen door Duitse softwaretechnicus Patrick Michael Kolla en al enige tijd bestaat, sinds 1995 als ondersteuning voor Windows. Spybot wordt overwegend op de markt gebracht als freeware, maar gebruikers kunnen upgraden naar een meer functionele volledige versie van de software met volledig functioneel antivirusprogramma.

SpyBot Beoordeling

SpyBot Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

SpyBot Betrouwbaarheid en veiligheid

Spybot + antivirus heeft niet de beste online reputatie op het gebied van beveiligingstests en prestaties. De scans zijn erg snel maar misschien wat te snel? We testten de software op een pc boordevol virusssen, maar slechts 73 van de 100 schadelijke bestanden werden opgepikt en verwijderd. Tenzij u erg handig bent op een computer en precies weet waar u niet naartoe moet, levert Spybot u mogelijk onvoldoende bescherming.

Onafhankelijke malwaredetectietests

SpyBot Functies

Spybot Search & Destroy is een basisprogramma maar bevat enkele geavanceerde functies, waarvan Immunization er een is. Dit is een tool die bekende malware-URL's van uw pc verbant, zodat u deze niet kunt bezoeken. In theorie is dit geweldig, maar het is behoorlijk verouderd en ondersteunt alleen IE. Er zijn ook veel geavanceerde functies die helemaal niet geschikt zijn voor een standaardgebruiker, ook niet bepaald ideaal.

SpyBot Ondersteuning en klantenservice

De Spybot-website is heel eenvoudig en ziet eruit alsof deze een serieuze opknapbeurt nodig heeft. Ze hebben echter wel nog steeds een kennisbankgedeelte, wederom erg basic maar het bestrijkt de meeste aspecten van hun software. Er zijn geen livechat- of telefoonnummers, u bent afhankelijk van een contactformulier en ondersteuningsverzoeken, dus verwacht niet meteen ondersteuning te krijgen.