Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

Trend Micro Beoordeling

Ondanks het feit dat dit bedrijf in de antiviruswereld niet als een bekendheid wordt geclassificeerd, is Trend Micro nog steeds een groot bedrijf met consistente omzetcijfers van miljarden dollars. Het bedrijf maakte naam in de markt van de computerbeveiliging door te uit te groeien in een autoriteit op het gebied van serverbeveiliging die al zes jaar op rij opereert als de grootste serverbeveiligingsprovider wereldwijd met een bedrijfswaarde van $ 5 miljard. Hun website meldt dat ze systemen tegen meer dan 100 miljoen bedreigingen hebben beschermd en dat ze al bijna 30 jaar actief zijn en dus al wat jaren ervaring hebben met het beschermen van computers. Trend Micro is dan wel de marktleider in het beveiligen van servers, maar wat krijgt u als persoonlijke gebruiker met hun producten?

Trend Micro Beoordeling

Trend Micro Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

Trend Micro Betrouwbaarheid en veiligheid

Trend Micro's cloudoplossing is een zeer effectieve manier om een aanslag op het computervermogen te beperken, maar welk effect heeft dit op de betrouwbaarheid van de software? Voor zover we kunnen zien, helemaal geen. Hun antivirus heeft een geweldige reputatie in de community, maar hun effectiviteit is moeilijk te vergelijken omdat ze sinds 2008 weigeren deel te nemen aan de gestandaardiseerde tests van Virus Bulletin. Niettemin blijven ze goed scoren bij andere tests en winnen ze overal onderscheidingen van lovenswaardige bronnen. De software is uiterst eenvoudig te gebruiken, met computerscans en nuttige informatie rechtstreeks in de app.

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

AV-Test.org - 100.00%
AV Comparatives - 99.90%

Trend Micro Functies

Het meest indrukwekkende onderdeel van de antivirusoplossingen van Trend Micro is de implementatie van cloud-gebaseerde beveiliging, iets wat geen enkele andere antivirusaanbieder heeft. Dit is een functie die de producten hebben overgenomen van de diepgaande achtergrond van het bedrijf op het gebied van servers. Dit draagt bij aan het vermogen om naadloos op de achtergrond te werken, in tegenstelling tot veel andere achtergronden. Andere geweldige functies die u zult vinden bij de Trend Micro-software zijn de bescherming van mobiele apparaten, systeemoptimalisatie en de nadruk op bescherming tegen ransomware (soms genegeerd door andere antivirusbedrijven). Een andere interessante functie die we elders niet hebben gezien is het scannen van privacy-instellingen op uw sociale media-accounts, zodat u online beveiligd blijft.

Wachtwoordbeheer
Wachtwoordbeheer

Eenvoudig al uw wachtwoorden op één plaats beheren en beveiligen.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Trend Micro Ondersteuning en klantenservice

Ondersteuning is eenvoudig toegankelijk bij Trend Micro en het is uiterst nuttig wanneer u het nodig hebt. Ze hebben een uitgebreide online kennisbank vol met informatie waar u waarschijnlijk het merendeel van uw antwoorden zult vinden. U kunt de technische experts ook bereiken via livechat, e-mail en per telefoon. Het forum is een geweldige toevoeging aan de ondersteuning van Trend Micro, waar gebruikers van de producten elkaar kunnen bereiken om vragen te stellen. U kunt ook eerder gestelde vragen doorzoeken, wat een goed alternatief kan zijn voor het gebruik van de livechat-functie (u moet een lang formulier invullen voordat u livechat kunt gebruiken, zodat het in sommige gevallen sneller is om zelf te zoeken naar het antwoord).