Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

ZoneAlarm Beoordeling

ZoneAlarm, gemaakt door Zone Labs, is een internetbeveiligingssoftwarebedrijf dat eigendom is van het beursgenoteerde CheckPoint. Opgericht in 1997, richten de makers van de extreem populaire antivirus- en firewallsoftware hun producten primair op persoonlijke gebruikers. ZoneAlarm houdt het heel eenvoudig door slechts vier producten aan te bieden. Dit is een verfrissende aanpak, omdat veel andere bedrijven vaak catalogi hebben met meer dan 20 producten, waardoor gebruikers niet goed begrijpen wat ze daadwerkelijk nodig hebben. Pro Firewall, Pro Antivirus+ en Extreme Security worden al sinds 2015 geleverd met een 100% Virusvrij-garantie, wat een hele prestatie is wanneer u bescherming biedt aan meer dan 90 miljoen gebruikers.

ZoneAlarm Beoordeling

ZoneAlarm Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android
Linux

ZoneAlarm Betrouwbaarheid en veiligheid

ZoneAlarm biedt al jaren hoogwaardige antivirusoplossingen, aangetoond door hun consistente aanwezigheid in de VB100-rangorden. Ze nemen sinds 2015 geen deel aan vergelijkende tests van antivirusinstanties zoals Virus Bulletin en AV-TEST. Betekent dit dat ze uit de race zijn verdwenen? Welnu, in hun laatste test (april 2015) scoorden ze 6/6 in de categorie Bescherming en versloegen ze met hun perfecte score McAfee, Avast en AVG. De software zelf is verouderd, maar is nog steeds eenvoudig te gebruiken als u enige ervaring hebt met het gebruik van computerprogramma's.

Onafhankelijke malwaredetectietests

ZoneAlarm Functies

Pro Firewall, een van de twee producten van ZoneAlarm voor een prijs van $ 40, heeft nauwelijks meer functies dan de andere. Voor dezelfde prijs (met Pro Antivirus+) krijgt u gratis technische ondersteuning via livechat, antivirus en anti-spyware, real-time cloudbeveiliging, identiteitsbescherming en meer. Inbegrepen bij beide eenvoudigere oplossingen is Online Backup, een geweldige functie waarmee u een kopie van uw persoonlijke bestanden in de cloud kunt opslaan, zodat ze niet verloren gaan als uw computer crasht of wordt gestolen. Extreme Security biedt ouderlijk toezicht, anti-keylogging en pc-afstemming.

ZoneAlarm Ondersteuning en klantenservice

Het enige onderdeel waar ZoneAlarm echt teleurstelt is de ondersteuning. Hun technische ondersteuningssysteem is vreselijk verouderd en onhandig in gebruik en opent ontelbare hoeveelheden tabbladen terwijl u zich door de pagina's heenwerkt. De livechat-optie met een expert is geweldig, maar het vinden van deze optie is veel te moeilijk gemaakt. De link om een chat te openen is extreem klein en moeilijk te vinden, dus als u al gefrustreerd was vanwege een productstoring, dan bent u niet in de stemming om een chatlink te moeten uitgraven. U kunt ook de kennisbank van ZoneAlarm doorzoeken, maar dit alles vergt een reis door vele tabbladen en pagina's totdat u uiteindelijk uw antwoord hebt gevonden.