Sommige van de services die we beoordelen, betalen een commissie die van invloed kan zijn op waar en hoe ze worden weergegeven. Openbaarmaking van advertenties

ScanGuard Beoordeling

Scanguard was een ander succes bij ons beoordelingsteam. Dit pakket biedt klanten een verrassend eenvoudig te gebruiken softwarepakket. Het was vanaf het begin duidelijk dat hun product marktleider zou zijn, met concurrerende prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, dankzij de integratie van een aantal kwaliteitskenmerken die verder gaan dan alleen anti-malware. Hun primaire focus ligt op het beveiligen van alle apparaten van hun gebruikers, wat meteen duidelijk wordt met hun bescherming van drie apparaten zonder extra kosten (verkrijgbaar bij de goedkoopste optie). Scanguard biedt slechts één product, dus u zult merken dat u niet nog meer keuzes hoeft te maken, anders dan voor het merk.

ScanGuard Beoordeling

ScanGuard Compabiliteit

Windows
Apple Mac
iPhone/iPad
Android

ScanGuard Betrouwbaarheid en veiligheid

Leg de focus terug op de kernfunctie van de software - de antivirussoftware. Hoewel we geen gegevens van vergelijkbare organisaties hebben, kunnen we door ons eigen gebruik instaan voor hun betrouwbaarheid. Het product biedt dezelfde anti-malwarefunctionaliteit (volledige systeemscans, achtergrondscans en real-time scans) als de meest gewaardeerde bedrijven in de branche, dus we hebben geen twijfels bij het aantonen van hun efficiëntie bij het beschermen van uw apparaat tegen bedreigingen. Het programma is perfect voor degenen die helemaal niet of weinig technisch zijn. Het installeren van de software is uiterst eenvoudig en het gebruik ervan kost weinig moeite

Wist Malware
Wist Malware

Detecteert en wist kwaadaardige software op uw computer, zoals virussen, adware of spyware.

Wist Spyware
Wist Spyware

Spyware controleert heimelijk wat u op uw computer doet. Het doel is meestal om wachtwoorden, bankgegevens en creditcardgegevens vast te leggen.

Webbescherming
Webbescherming

Ontdek welke websites veilig en te vertrouwen zijn. Blokkeer malwarewebsites en downloads.

Blokkeer phishingwebsites
Blokkeer phishingwebsites

Blokkeer 'spoof'-websites die uw persoonlijke informatie te stelen, vaak na het klikken op een valse e-mail.

Realtime bescherming
Realtime bescherming

Realtime bescherming op de achtergrond bewaakt uw systeem voortdurend, waarbij malware wordt geblokkeerd voordat deze op uw harde schijf komt.

Wist AdWare
Wist AdWare

Adware is kwaadaardige software die automatisch reclamemateriaal zoals banners of pop-ups weergeeft of downloadt.

VPN internetbeveiliging
VPN internetbeveiliging

Blader anoniem en veilig online. Versleutel uw internetverbinding om te voorkomen dat hackers uw gegevens kunnen onderscheppen.

Geplande scans
Geplande scans

Stel uw tijdschema in voor systeemantivirusscans, inclusief de locaties die u wilt scannen.

Onafhankelijke malwaredetectietests

VirusBulletin - 100%

ScanGuard Functies

Scanguard kan meerdere apparaten heel goed beschermen en verbeteren. Het is moeilijk om hun antivirus als zodanig te markeren omdat bescherming tegen malware slechts een deel van de software is. In werkelijkheid is Scanguard een beveiligingspakket en een uitbreidingsprogramma in één: functies zoals bestandsbeveiliging en opstartoptimalisatie maken van hun standaard antivirusprogramma een marktleider op het gebied van pc-beveiliging. De opstartoptimalisatie is buitengewoon indrukwekkend, ondanks dat het heel simpel klinkt. Er zijn bedrijven die alleen software aanbieden die de prestaties van een pc optimaliseert, dus om dit zonder extra kosten op te nemen is iets bijzonders.

Wachtwoordbeheer
Wachtwoordbeheer

Eenvoudig al uw wachtwoorden op één plaats beheren en beveiligen.

Firewall
Firewall

Beheer op afstand van Windows firewall of built-in geavanceerde firewall tools.

Identiteitsbescherming
Identiteitsbescherming

Experian's geïntegreerde identiteitsbescherming om uw ideniteit on- en offline te beschermen.

Browserbeheerder
Browserbeheerder

Laat gebruikers gemakkelijk de geschiedenis, cache en tracking cookies wissen uit hun browsers.

Tune-Up
Tune-Up

Inclusief tools die u helpen met de snelheid en optimalisatie van uw computer.

Telefoonhulp
Telefoonhulp

24/7 telefoonhulp voor facturering en technische vragen.

Live chathulp
Live chathulp

De klantenservice heeft livechat voor een snelle reactie op eventuele problemen

ScanGuard Ondersteuning en klantenservice

Scanguard houdt zich op geen enkel gebied in, vooral niet als het om de ondersteuning gaat. Als u een probleem hebt, kunt u het binnen enkele seconden met behulp van hun chatfunctie laten oplossen. De chatfunctie voert u naar een chatgesprek met een technicus van het bedrijf. Toen we deze functie testten, duurde het slechts een paar seconden om met iemand van Scanguard in contact te komen, waardoor het hele proces buitengewoon soepel verliep. Wanneer u immers vastloopt, is het laatste wat u wilt een paar dagen moeten wachten om iets terug te horen via e-mail! Als u wat meer van de oude stempel bent, kunt u hun ondersteuningsteam ook e-mailen of bellen.